Wunderman (WPP) neemt meerderheidsbelang in Emark

Nederlandse martech-specialist wordt onderdeel van het digitale netwerk van WPP.

Emark

Het in Haarlem gevestigde Emark is opgericht in 2000 en is een sterke speler op het gebied van Salesforce multi-cloud strategy en solutions in Europa, met kantoren in Barcelona, Londen en Polen. Er werken 120 mensen voor opdrachtgevers als Bugaboo, ECCO Shoes, Marks & Spencer, Randstad, Scotch & Soda, and The Macallan. Het snelgroeiende bedrijf sprak al eerder ambitie uit een van de toonaangevende marketingtechnologiebureaus in Europa te worden.

Twee jaar geleden ontving Emark een aanzienlijke investering van Salesforce Ventures, de investeringsgroep van Salesforce. Bij die gelegenheid zei Ubbo Maagdenberg, cio en oprichter Emark: ‘Ontwikkelingen in technologie zorgen voor nieuwe mogelijkheden die voor bedrijven haast niet bij te benen zijn. Om de nieuwste technologie bij te blijven en op schaal diensten te verlenen, zullen we nog meer moeten investeren in de kennis van onze huidige en toekomstige werknemers.’

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie