TIAS Executive MBA beste in Nederland voor carrière

The Financial Times publiceerde op 19 oktober zijn jaarlijkse wereldranglijst van Executive MBA-programma's. TIAS School for Business en Society behaalt wederom de tweede plek in Nederland en de 18de in Europa.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van de Nederlandse MBA&;s is TIAS de beste op &;career progress&;. TIAS alumni maken na hun MBA de grootste stappen in senioriteit van hun functie. Ook gaan zij vaker bij grotere organisaties aan de slag. Verder wordt de internationale diversiteit van de TIAS-docenten hoog gewaardeerd in de ranking. 

"TIAS staat al jaren in de top van Europa. We zijn trots op de ambitieuze en getalenteerde mensen die vertrouwen in TIAS stellen, om hen te helpen hun carrières te vormen. Van de internationale ervaringen bij TIAS profiteren onze MBA&;ers hun hele loopbaan", zegt directeur en dean Kees Koedijk van TIAS School for Business and Society.

Afgelopen september startte bij TIAS een nieuwe MBA-klas met zeer veel talent en ervaring. De diverse achtergronden zorgen voor een grote toegevoegde waarde tijdens het programma.

Ieder jaar publiceert de Britse Financial Times een verscheidenheid aan ranglijsten voor educatieve programma&;s aangeboden door business scholen. Veel aankomende MBA&;ers gebruiken de ranglijst van de Financial Times als basis voor het kiezen van een business school.

Studeren naast je fulltime baan

Het Parttime MBA programma is speciaal ontwikkeld om naast je fulltime baan te volgen. Met het MBA programma van TIAS ben je verzekerd van een stevige basis in algemene bedrijfsvoering, en een specialisatie in een vakgebied van uw keuze, zoals bijvoorbeeld Marketing.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →