Digital Agency Group begint label voor search: 6Circles

De groep heeft alle search engine marketingactiviteiten gecentraliseerd binnen 6Circles. Niels Meijssen leidt het nieuwe label.

Digital Agency Group

Digital Agency Group lanceert de nieuwe search-tak 6Circles als op de versnelde en toenemende vraag naar specialisatie in search, technologie en data. De groep ziet een structurele verschuiving van mediabestedingen naar searchactiviteiten en Google shopping.

Niels Meijssen, een ervaren search specialist die tot nu toe zelfstandig werkte, leidt het nieuwe label en het team van gecertificeerde search specialisten. 6Circles gaat aan de slag voor klanten van Digital Agency Group zoals BCC, Qurrent, Vivat, Tele2 en Autotaalglas.

Founding partner Erik van der Laar: ‘De toevoeging van een nieuw gespecialiseerd label is het gevolg van een heldere visie op de ontwikkeling in de markt en de daar bijbehorende buy & build strategie. We zijn blij en trots dat Niels heeft gekozen om 6Circles voor ons te gaan uitbouwen.’

Behalve 6Circles bestaat Digital Agency Group nu uit de bedrijven The online company, Havana Harbor en RLVNT. In totaal werken 70 specialisten bij de groep op vestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie