Premium

Snoepmerk Treets keert na 30 jaar terug in Nederland

Het Duitse Katjes International verwierf rechten van Mars voor iconisch merk.

De klassieke Treets in zijn gele verpakking
-

Voor de snoepliefhebbers van een zekere leeftijd: Treets wordt weer op de Nederlandse markt gebracht. De pinda’s in een chocolade- en suikerjasje waren alom bekend in de jaren ’70 en ’80, maar werden in 1987 door Mars uit de handel gehaald. Het bracht Treets onder bij het merk M&M’s, volgens Treets-liefhebbers een flauwe variant.

Geel wordt oranje

Maar nu komen de chocoladepinda’s terug naar de winkels, ook in Nederland. De rechten voor het voormalige Mars-label zijn door de Duitse zoetwarenfabrikant Katjes verworven, dat nu de eerste zakjes Treets op de Duitse markt heeft gebracht. Ze zijn wel oranje van kleur in plaats van geel. Ook worden er onder het merk zogenoemde Peanut Butter Cups en Peanut Butter Buttons uitgebracht.

(Tekst loopt door onder afbeelding)

Treets
De nieuwe Treets Treets

Festivaldi

In Nederland wordt Treets door snoepmerk Festivaldi, een dochteronderneming van Katjes, op de markt gebracht. Het kon nog niet zeggen wanneer ze weer in Nederland verkocht gaan worden.

De spot voor de internationale markt is al wel klaar:

De nieuwe Treets-commercial.
premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie