Peter de Mönnink nieuwe ceo Talpa Network

Hij volgt Pim Schmitz op.

Peter de Mönnink wordt de nieuwe ceo van Talpa Network. Hij volgt Pim Schmitz op, die met eigenaar John de Mol in de nieuw opgerichte raad van commissarissen van het bedrijf zitting zal nemen.

De wisseling komt voort uit een wijziging in de organisatiestructuur van het management van Talpa Network, waarbij behalve een raad van commissarissen ook een raad van bestuur is opgericht.

In de raad van bestuur zit naast Peter de Mönnink ook coo Barry Masclee. De huidige cfo Shashi Baboeram Panday gaat zijn aandacht volledig richten op Talpa Media. Het vervullen van de cfo-posities in beide bedrijven bleek praktisch niet langer mogelijk. Hij blijft wel verantwoordelijk tot er een plaatsvervanger is gevonden.

De wijzigingen gaan per direct in.

Talpa Network begon in november vorig jaar. De Mönnink stapte over van Sanoma en was afgelopen jaar ceo Talpa TV. en Talpa Media Solutions.

De Mönnink is in december een van de sprekers tijdens het Adformatie event Minds in Media.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Sasa Rohde
This Auther is perfect for the companies as a CEO. I really like this post. your antivirus software to create a platform in which malware cannot thrive. For more updates and information contact <a href="https://mcafeeactivate.co/">McAfee Activation</a>.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie