HotSMS komt in Italiaanse handen

Buongiorno neemt de Nederlandse aanbieder van sms-reclame en sms via internet HotSMS over.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met de overname is een bedrag gemoeid van 4,3 miljoen euro. Het huidige managementteam van HotSMS blijft ook na de overname actief voor het bedrijf, dat zorgt voor de ontwikkeling en implementatie van (internationale) mobile advertising en marketing campagnes.

Sinds de start in 2000, heeft HotSMS voor uiteenlopende klanten mobile advertising campagnes uitgevoerd, gebaseerd op onder andere ruim 1.200.000 geregistreerde gebruikers van . Ook werkt HotSMS nauw samen met vrijwel alle Nederlandse reclame- en mediabureaus voor het ontwikkelen van creatieve mobiele marketing concepten op basis van sms, MMS, mobile video, mobile games en mobile tickets.
’Het mobiele spectrum is inmiddels zeer breed. De technologische ontwikkelingen op het mobiele vlak volgen elkaar snel op. Alle mogelijkheden en toepassingen in de context van marketing mogelijkheden zullen in onze visie leiden tot een ’mobile lifestyle’, waarbij gebruiksvoorwerpen en handelingen samensmelten in één apparaat: de mobiel’, zegt managing director Ruben Troostwijk van HotSMS

Buongiorno is een multinational op het gebied van digital entertainment en wereldwijd actief op het gebied van mobile value added services.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie