Bakker en Van den Bergh beginnen vakbladuitgeverij

Ruud Bakker, voormalig ceo van de vakinformatiedivisie van VNU in Europe en Rob van den Bergh, voormalig voorzitter van de raad van bestuur van VNU, zijn een vakbladuitgeverij begonnen, onder de naam B+B Vakmedianet.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De uitgeverij gaat zich richten op vak- en special-interestinformatie via tijdschriften, online media en seminars. De dagelijkse leiding is in handen van Bakker. Eerste activiteit is de overname van vakbladuitgeverij Standex Periodieken uit Veenendaal gekocht. Belangrijkste bladen zijn Horeca Entree, RCC Koude & Luchtbehandeling, Groot Consument en Ziekenhuis & Instelling. Alle aan deze titels verbonden medewerkers zijn in dienst getreden van de nieuwe uitgeverij.

Het management wil met deze overname een basis leggen voor snelle groei in print en online. Daarbij zoekt men samenwerking met professionals in de verschillende branches. Bakker: ‘Met B+B Vakmedianet willen wij platforms creëren, waarop vakinformatie tussen leveranciers in de branche, specialisten en beslissers uitgewisseld wordt. De nieuwe mogelijkheden die online biedt, spelen daarbij een belangrijke rol.’ B+B Vakmedianet heeft op dit moment 12 medewerkers in vaste dienst.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie