'Blad Catherine verdwijnt niet'

Er is een conflict tussen uitgever Annemarie van Gaal van AM Media en Catherine Keyl over het tijdschrift Catherine. Maar er is geen sprake van dat de titel verdwijnt.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Dat zegt Annemarie van Gaal in een reactie op berichtgeving als zou het blad ter ziele zijn. Presentatrice Keyl kreeg in maart vorig jaar een eigen ‘naamblad’. Na een jaar zou het nu ophouden na een conflict over de cijfers. Keyl liet gisteren weten tot nu toe geen cent aan het blad te hebben verdiend (’nog geen onkostenvergoeding’) en liet ze een andere uitgever naar de cijfers kijken. Van Gaal zou woedend zijn geworden en repte van een ’vertrouwenscrisis’.

Van Gaal: ‘Wat Catherine zegt is pertinent onjuist. Maar daar wil ik nu verder niet op ingaan. Ik ga niet ontkennen dat er een fikse ruzie is, maar wij gaan door met het blad. Het volgende nummer ligt gewoon volgende week vrijdag in de winkels en we werken hard aan het nummer daarna. We doen er alles aan om Catherine in de markt te houden, want het is een zeer succesvol blad.’

In december werd de frequentie opgeschroefd naar maandelijks, met een oplage van 50.000 exemplaren.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie