Bas Kosters maakt mode voor Heineken

Bas Kosters gaat de nieuwe 'Inspired by' modecollectie voor Heineken ontwerpen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Tevens introduceerde Heineken gisteren tijdens een Fashion & Design Event een interactieve website , waar consumenten hun eigen Heineken longneck kunnen ontwerpen èn bestellen.

Het Fashion & Design Event werd georganiseerd in het kader van de Amsterdam International Fashion Week. Heineken initieert en sponsort diverse activiteiten op het gebied van mode en creativiteit onder de noemer 'Heineken Serving Fashion & Design'. Het biermerk is onder andere sponsor van de Amsterdam International Fashion Week. Ook is onlangs de beleveniswinkel Heineken The City geopend, waar onder meer collecties van diverse modeontwerpers en designers exclusief verkrijgbaar zijn.

Tijdens het Fashion en Design Event liet onder andere liet Daryl van Wouw zijn onlangs gelanceerde 'Inspired by' collectie aan het grote publiek zien. De volgende 'Inspired by'collectie zal gemaakt worden door de excentrieke artiest Bas Kosters die onder andere met zijn eigen versies van de hippe kinderwagen Bugaboo al veel succes oogstte. In 2006 bracht de ontwerper een niet-commerciële modecollectie uit, gemaakt van het textiel van oude Heineken parasols. De fashion collectie zal vanaf januari verkrijgbaar zijn in Heineken The City.

Daarnaast maakte Heineken de introductie bekend van de site designyourheineken. Hier kan de consument zijn longneck voorzien van eigen teksten, achtergronden, kleuren en symbolen. Het ontwerp wordt in een 6-pack via TNT Post thuisgestuurd voor € 19,95 inclusief verzendkosten. Speciaal voor de gelegenheid hebben Daryl van Wouw, Anne Tholen, Shoe en Hotel ieder een eigen Heineken-fles ontworpen. De limited editions zijn exclusief te koop in Heineken The City voor € 2,50 per stuk.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie