Veel klachten over InternetGemeentegids.nl

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Over , hoofdsponsor van eerstedivisieclub BV Veendam, hebben honderden bedrijven klachten wegens misleiding met advertenties ingediend.

Ook gelieerde bedrijven zoals zouden bedrijven met onduidelijke advertentiecontracten jaren vastleggen. 'Ze zijn zeer geraffineerd en leggen klanten meteen een strop om', zegt een woordvoerder van in De Telegraaf. Telefoongids.nl wil het bedrijf Telefoongids.com laten vervolgen. De beklaagde ontkent en vindt dat veel klanten onder legitieme contracten proberen uit te komen.
De klachten tegen het bedrijf gaan over de handelswijze. De verkoop begint met ’koude’ acquisitie: zij benaderen bedrijven via een callcenter, elke medewerker belt gemiddeld 120 klanten per dag. De advertentieverkopers bieden bedrijven een vermelding op internet of in een publicatie. De klagers dachten na beantwoording van een fax eenmalig maximaal 125 euro kwijt te zijn, maar kregen een rekening van 3250 tot 4500 euro voor een driejarige verbintenis.
Het Steunpunt Acquisitiefraude bevestigt dat van alle klachten momenteel verreweg de meeste over de twee Veendam-sponsors binnenkomen. Alleen Telefoongids.com beslaat al 10 procent van alle klachten, aldus het steunpunt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie