‘Kwart Nederlanders twijfelt over mobiele telefonie’

Van alle abonnementen variërend van een krantenabonnement tot het abonnement voor de televisie, twijfelen Nederlanders het meest aan het abonnement voor de mobiele telefoon. Belangrijkste redenen hiervoor zijn de kosten, een nieuwe mobiele telefoon en de contractsduur, aldus onderzoek van Ben onder 850 Nederlanders.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

64 procent van hen zegt meermalen per week te twijfelen, aan de kledingkeuze, het gewicht, de haardracht en het avondeten. Opvallend is dat meer dan driekwart van de ondervraagden nooit twijfels heeft over de relatie of het huwelijk.

Vrouwen liggen vaker te tobben in hun bed (77 procent tegenover 62 procent). Vier keer zoveel vrouwen liggen ’s nachts wakker over het krijgen van kinderen, terwijl mannen veel vaker nadenken over het starten van een eigen bedrijf. Verder blijkt dat vrouwen meer twijfelen over hun uiterlijk, hun gewicht, dagelijkse kledingkeuze en haardracht dan mannen. Mannen twijfelen vaker over abonnementen, contracten, en lidmaatschappen.

Een op de tien Nederlanders wil zich in het huidige economische klimaat liever niet binden aan een lang contract. Bovendien twijfelt ruim een op de drie respondenten aan het mobiele abonnement. De helft van deze mensen vindt dat ze te veel verplichtingen hebben. Een op de vier zegt te twijfelen over de contractsduur van het mobiele abonnement. Een op de vijf prepaid bellers noemt deze reden om geen mobiel abonnement af te sluiten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie