Dertien banen weg bij Burson Marsteller Londen

Burson Marsteller Londen wordt het zwaarst getroffen door de mondiale bezuinigingsronde van de PR-keten. De Londense vestiging moet dertien van de in totaal 130 medewerkers ontslaan. In totaal kost de wereldwijde bezuinigingsronde bij BM aan tachtig Burson-medewerkers hun baan. Bij de Nederlandse vestiging van Burson Marsteller verdwijnt één seniorfunctie.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Burson-directeur Biggar van de Londense vestiging zet het mes zwaar in de organisatie. Zo moet onder meer de senior executive die verantwoordelijk is voor het prestigieuze Unilever-account het veld ruimen. De bureaudirecteur gaat zelf de PR-activiteiten voor Unilever coördineren.
De operatie is met name bedoeld is om het bureau minder ‘topzwaar’ te maken. Een aantal senior executives krijgen een parttime functie op een lager niveau aangeboden.

Bij BM-Londen verdwijnen onder meer de functies van European Chief Operating Officer, de directeur van de Healthcare-divisie, de managing partner Public Affairs en het hoofd van het Europese kenniscentrum van BM. (8-12-2000)
Bron: PR-Week UK)

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie