Jongerenprogramma over gezonde voeding

JongerenLaB is onder meer met enkele jonge filmmakers gestart met de ontwikkeling van een nieuw interactief tv-programma format dat moet voorlichten over gezonde voeding: Urban Cooking.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het bureau voor jongerenmarketing voerde een serie diepte-interviews met jongeren in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar, waaruit blijkt dat met name gezonde voeding nauwelijks een issue is onder jongeren. Via het nieuwe programmaconcept wil het bureau bijdragen aan de bewustwording bij jongeren omtrent het belang van gezonde voeding, in plaats van afkeurend te wijzen op het gevaar van een slecht eetpatroon.

In het programma wordt aan de hand van rolmodellen gezonde voeding gepresenteerd als een essentiële waarde van de jongeren cultuur. Bekende artiesten zullen op hun manier de noodzaak van gezonde voeding voordragen. Uiteraard spelen de jongeren zelf de grootste rol in dit programma. Op welk tv-station het programma zal worden uitgezonden is nog niet bekend. De gesprekken zijn op dit moment gaande. JongerenLaB wil in januari 2007 de uitzenddeal afgerond hebben.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie