Florian Bekkers Best Schrijvende Ambtenaar

In het kader van de schrijfwedstrijd ‘De overheid schrijft stukken beter’ is Florian Bekkers van de provincie Overijssel uitverkoren tot 'Best Schrijvende Ambtenaar 2006'.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De finale van de jaarlijks terugkerende schrijfwedstrijd voor overheidsambtenaren vond woensdag 29 november plaats in het Ministerie van VWS te Den Haag. Nadat de stukken van de 12 genomineerden in de categorieën gemeente, provincie en rijk, waren voorgedragen door brugklasleerlingen, kwam juryvoorzitter Annemarie Jorritsma met het eindoordeel. De wisseltrofee 'De Gouden Veer' werd door Ministerie Atzo Nicolai van BKZ aan Bekkers overhandigd.

De keuze was gevallen op het stuk 'De vitale coalitie van de provincie Overijssel' van Bekkers, omdat in deze beleidstekst volgens het juryrapport “de provincie Overijssel zichzelf presenteert op een onverwachte, frisse en uitdagende manier. De nota, waarvan de eerste zin meteen duidelijk maakt dat Overijssel een innovatiemotor wil zijn in de Nederlandse kenniseconomie, getuigt van durf en visie, maar vooral ook van vakmanschap van de auteur.”?

Naast voorzitter Annemarie Jorritsma bestond de jury uit prof.dr. Carel Jansen, hoogleraar bedrijfcommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Erwin van Ierssel, directeur Adecco Nederland, de heer Mischa Vos, Stichting Lezen en Schrijven, mevrouw Mieke van Dalen, Sdu Uitgevers, mevrouw Femke Noordhoek, taaltrainer UTN en Johannes de Geus, directeur Schriftelijke Communicatie bij Schouten & Nelissen.

Deze tweede editie van 'De overheid schrijft stukken beter' werd mogelijk gemaakt door initiatiefnemer Schouten & Nelissen, Adecco, Wegener, Andere Overheid, Sdu uitgevers en het Ministerie van VWS.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie