Meerijders bedanken hun Bob

De nieuwe Bob-campagne 'Je bent top Bob' richt zich op iedereen die dankzij de Bob veilig thuiskomt. Zij krijgen de kans om hun Bob te bedanken.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Bob’s kunnen worden bedankt via de daartoe ingerichte website

www.jebenttopbob.nl. De campagne is begonnen op 18 december 2006 en loopt tot en met half maart 2007. Het maken van een Bob-afspraak blijft het belangrijkste uitgangspunt van de campagne. Nieuw is dat in deze campagne de Bob zelf in de schijnwerpers wordt gezet. In alle campagnemiddelen (zoals radio- en tv-spots en attentieborden langs de snelweg) staat het bedanken van Bob centraal. Op de actiewebsite staan tips om de Bob op een originele manier te bedanken. Bijvoorbeeld door het versturen van een zelf ontworpen e-card. Ook kan men er een speciale Bob-agenda maken. Daarnaast heeft het ministerie van Verkeer en Waterstaat samen met Radio 538 en dagblad Sp!ts een bedankactie opgezet.

Sinds 2003 wordt de Bob-campagne gevoerd onder de koepelcampagne: 'Daar kun je mee thuiskomen'. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met provincies, gemeenten, politie, justitie en maatschappelijke organisaties als Veilig Verkeer Nederland en de alcoholbranche. Met het oog op de komende feestdagen heeft minister Karla Peijs voor alle Bob's een geluidsfragment ingesproken om hen een extra hart onder de riem te steken.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie