Berenschot op Second Life

Berenschot opent eind maart naar eigen zeggen als eerste grote Nederlandse adviesbureau een vestiging op Second Life.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Berenschot beschouwt Second Life als een aanvulling op de communicatie met klanten, relaties en potentiële medewerkers en gaat het onder meer gebruiken voor de uitontwikkeling van innovatieve nieuwe concepten en daarmee het verkorten van de time to market.

Het adviesbureau meldt bezig te zijn aan de bouw van een uniek eiland in deze virtuele wereld. Nieuw voor Second Life zijn allereerst de specifieke vorm van het eiland en verder het feit dat zakelijke en recreatieve elementen worden gecombineerd. Het Berenschot-eiland krijgt de vorm van een berenkop, waarbij de ogen meren zijn en als lastige hindernissen worden gebruikt voor de allereerste virtuele golfbaan op Second Life. In één van de oren bevinden zich zowel beperkt toegankelijke als openbare vergaderruimten voor virtuele ontmoetingen met klanten, collega's en het Berenschot Young Professional Network.

Bezoekers kunnen op interactieve wijze kennisnemen van de diensten van Berenschot. Via virtuele presentaties en vaste contactmomenten met adviseurs krijgen zij inzicht in de mogelijke oplossingen voor hun vraagstuk.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie