TON en BZ Blad winnaar Grand Prix

De winnaars van de Grand Prix Bedrijfsbladen 2007 zijn bekend. TON en BZ Blad zijn als winnaars in de hoofdcategorieën beide onderscheiden met een Porseleinen Inktpot, de opvolger van de Zilveren Inktpot.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

TON, het blad voor medewerkers in het beroepsgoederenvervoer, is het beste blad in de hoofdcategorie externe bedrijfsbladen. De jury vond TON een blad met een eigen, onafhankelijk karakter en stijl. Het ministerie van Buitenlandse Zaken is met BZ Blad de winnaar in de hoofdcategorie interne bedrijfsbladen. BZ Blad werd volgens de jury ingezet als hoofdinstrument in een cultuurverandering en zet daarmee de bedrijfsjournalistiek op de kaart.

De zilveren Veren werden dit jaar gewonnen door inside + insight van De Baak Management Centrum VNO-NCW (beste vormgeving, extern), In de Groep van Delta Lloyd (beste vormgeving, intern), Internationale Samenwerking van Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling van NCDO (beste beeldbeleid, extern), Maggy van Sanoma Uitgevers (beste beeldbeleid, intern) en Boeien van de Regiopolitie Groningen (beste artikel, intern).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie