Randstad houdt banenproeverij ook in Second Life

Randstad organiseert op donderdagavond 14 juni a.s. tussen zes en negen uur een landelijke banenproeverij, die zowel plaatsvindt in de werkelijke wereld als in de kunstmatige wereld van Second Life.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Commerciële mbo/hbo ers die een baan ambiëren bij toonaangevende financiële dienstverleners kunnen die avond tegelijkertijd in Real Life in de vestigingen én in de virtuele wereld voor een baan bij Randstad terecht. Het uitzendbureau wil hiermee een nieuwe dimensie toevoegen aan het solliciteren. Bezoekers die nieuw zijn in Second Life kunnen de hulp inroepen van een Easy Avatar, die hen naar de juiste plek loodst.

Randstad spreekt van een primeur. Tot op heden waren er twee soorten banen beschikbaar in de Randstad vestiging in Second Life, namelijk de 100 virtuele banen betaald in Linden Dollars en de Real Virtuele banen, werkzaamheden in Second Life betaald in euro’s. Met de introductie van Real Life banen is gewacht op een aansprekend evenement dat zowel in Real Life als in Second Life tegelijkertijd samen zou kunnen vallen. Uit het profiel van de bezoekers aan de Second Life vestiging sluiten goed aan bij de doelgroep voor de banenproeverij. Vandaar is gekozen voor dit landelijke evenement.

Op de banenproef-avond worden zes opdrachtgevers per vestiging, waaronder Rabobank, ING, RVS en ABN AMRO, uitgenodigd om zich te komen presenteren bij Randstad. In Second Life zal ook SNS REAAL, en de Meeùs Groep en nog een aantal van deze werkgevers in de virtuele wereld aanwezig zijn. Via is er een directe teleport naar de Banenproeverij.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie