RDW wint trofee voor jaarverslag 2006

De RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) is tot uitgeroepen winnaar van de F.G. Kordes-Trofee, de prijs voor organisaties in de publieke sector met het beste jaarverslag en verantwoordingsproces.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De uitreiking, een jaarlijks terugkerend initiatief van Deloitte, vond plaats tijdens het symposium ‘Moderne communicatie met uw belanghebbenden’ op woensdag 12 december in Den Haag. Het jaarverslag van de RDW is verkozen uit 68 ingezonden jaarverslagen. “Het jaarverslag van de RDW is transparant en de kwaliteit van de verslaggeving en prestatieverantwoording naar het publiek is hoog. Zo belicht het jaarverslag niet alleen de zichtbare successen, maar gaat het ook in op de tekortkomingen. De aansprekende stijl en innovatieve vormgeving maken dat het jaarverslag leest als een populair tijdschrift dat voortdurend prikkelt om verder te lezen,” aldus het juryverslag. De jury heeft daarnaast dit jaar eenmalig een ‘Stimuleringsprijs kleinere organisaties’ toegekend aan het Octrooicentrum Nederland.

De staat voor kwalitatief goede verslaggeving en prestatieverantwoording door publieke organisaties aan hun directe belanghebbenden en in brede zin aan de Nederlandse burgers. De trofee is vernoemd naar de heer F.G. Kordes, voormalig president van de Algemene Rekenkamer, die jarenlang pleitbezorger was voor de verbetering van de kwaliteit van financiële en niet-financiële verslaggeving en prestatieverantwoording door publieke organisaties.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie