Jaarverslag De Zonnebloem wint Transparant Prijs

Het jaarverslag 2007 van Nationale Vereniging De Zonnebloem is bekroond met de Transparant Prijs voor het meest inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In totaal namen 177 goede doelen deel. Tijdens de prijsuitreiking op 8 oktober jl. in de Nieuwe Kerk in Den Haag zei juryvoorzitter Alexander Rinnooy: "Het jaarverslag van de Zonnebloem excelleert in het tonen van het karakter en de gedrevenheid van de organisatie en de mensen die er werken. Het is geen glamour verslag en de leesbaarheid is groot waardoor het verslag een voorbeeldfunctie heeft voor andere goede doelen."

Naast De Zonnebloem die won in de categorie groot, zijn er nog drie prijzen vergeven. Stichting Sluyterman van Loo won in de categorie vermogensfondsen, Stichting Projecten Zuid-Afrika in de categorie klein en Stichting 3xM in de categorie middelgroot.

De wordt georganiseerd door PricewaterhouseCoopers in samenwerking met Stichting Civil Society. De prijs is bestemd voor de Nederlandse charitatieve instelling die het meest inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag presenteert. Het doel is het verbeteren van de kwaliteit van de verantwoording van goede doelen organisaties. De Transparant Prijs werd dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie