No logo/ Yes logo

Het was me al opgevallen dat het Philipslogo op het Amsterdamse hoofdkantoor was afgedekt. Wat? Zouden ze het aloude beeldmerk van de golven en de sterren (radiogolven?) vervangen door een nieuw bedenksel? Is niets meer heilig?

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

50.000 pixels groot is het nieuwe beeldmerk en via en Twitter kun je een pixel op je naam zetten en daarmee een tipje van de sluier oplichten. Bijna op de dag van de onthulling zijn er iets meer dan 10.000 pixels vergeven. En dus nog 40.000 naamloos. Interessant is de statistiek over de herkomst van de onthullers: 1) Nederland 2) Verenigde Staten 3) Verenigd Koninkrijk 4) Brazilie 5) India. Philips is dus nog steeds wel een echt aan Nederlands gekoppeld bedrijf.

Misschien is wel de reden dat het animo niet zo groot is om het merkbeeld verder te onthullen, het gegeven dat je inmiddels al meer dan duidelijk kunt zien dat het eigenlijk gewoon het oude logo is, maar dan wat opgepimpt. Is dit nu een goede campagne te noemen of niet? Ik vind het net niet spannend genoeg allemaal, maar ben benieuwd wat anderen ervan vinden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie