Weet je wat leuk is?

Weet je wat leuk is? We laten twee vrienden aan elkaars bier zitten, waarna de hele tafel geile, grappige en grove synoniemen voor zoenen gaat roepen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Ja leuk. Weet je wat we ook kunnen doen? We filmen allemaal bekende Nederlandse en die synchroniseren we na met een hele schorre stem, want die hebben ze gekregen van het goedkope bellen met ons. En wat zou je zeggen van een lottoballetje aan een parachute dat tegen het raam van een wolkenkrabber klapt. Nee joh, ik weet iets veel leukers, we filmen een paar mannen die de schutting van de buren omtrappen . En dan krijgen ze toch geen ruzie, want het gaat juist over verbroederen. De schutting moet er tussenuit,snap je.

Goed bedacht zeg. Maar niet zo leuk als die huisneger in Zeeuwse klederdracht. Of een vrouw die full screen een orgasme krijgt, maar dat blijkt dan een kreet van bewondering voor een autootje te zijn. Of een heleboel vrouwen die tijdens een bankoverval op de grond liggen en gewoon doorpraten over hun schoenen. Of we laten een Russische generaal na een pikant nootje een heel zwembad leeg slurpen. En wat zou je zeggen van een monteur van een energiebedrijf die tegen de vrouw die opendoet in haar nachtjapon zegt: “Mevrouw kan zelf ook wel wat isolatie gebruiken.”

En als klap op de vuurpijl laten we, let op, niemand minder dat Tineke Schouten een schlager voor de slager van een supermarkt zingen. En als die reclame allemaal voorbij is, laten we nog even een kirrende Gerard Joling in de hoek van het beeld aan een touwtje naar beneden komen om een nieuw programma aan te kondigen.

En zo komt het dat ik me na een Sterblok af en toe voel alsof ik naar een mislukte voorstelling van het Theater van de Lach ben geweest. Meer leuk bedoeld dan leuk. En dan denk ik: Hoe zou het toch komen dat mensen zappen als de reclame begint?

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie