KNVB start Share Your Skills campagne; Oranje raakt geen bal meer!

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De ontwikkelde, in samenwerking met (technische realisatie ), de Share Your Skills campagne. De doelstelling is het vergroten van de bekendheid van het . Met dit programma leidt de KNVB coaches in ontwikkelingslanden, die kinderen leren voetballen en voorlichting geven over zaken als HIV, Aids en verslavingen.

In de video “Oranje raakt geen bal meer aan!“ laten Kevin Strootman, Khalid Boulahrouz en Gregory van der Wiel zien hoe je kunt hooghouden met verschillende voorwerpen. Met de campagne wil de KNVB Nederland uitdagen om met alles, behalve een bal, hoog te houden.

Deelnemers kunnen een video insturen via en maken daarmee kans op een VIP-reis met Oranje. Daarnaast doneren de KNVB-sponsors € 10,- per inzending aan het WorldCoaches programma.

Via de website upload je de video en geef je aan waarmee je hebt hooggehouden. Indien je Facebook profiel is gekoppeld wordt er automatisch een bericht op Facebook geplaatst. Je vrienden zien dan direct waarmee je hebt hooggehouden en kunnen een stem uitbrengen om jou aan de titel te helpen.

Waarmee kan jij hooggehouden? Laat het zien en win die VIP-reis!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie