Adverteren

Adformatie is hét nieuwe multichannel-platform voor de marketingprofessional. Met 24/7 nieuws, inspiratie, kennis en achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van marketing, media, creatie en communicatie. Het platform bestaat uit een maandelijks magazine op groot formaat, een website met diverse online communities en jaarlijks terugkerende events, live-communities in samenwerking met partners zoals SRM en Beeckestijn. Alles om de professional van vandaag hulp te bieden bij het oplossen van complexe vraagstukken en het nemen van lastige beslissingen. 

Doelgroep

Alle professionals die bezig zijn met de vraag ‘hoe merken en organisaties zich gedragen’. Dus brand managers, content marketeers, cmo’s, communication directors, reputatiemanagers, creatieven, mediastrategen en pr consultants, maar ook natuurlijk growth hackers, sea-­specialisten, creators en data­-analisten.

Adformatie manifest voor partners

Je marketingdoelstelling realiseren met Adformatie

Of je nu meer bekendheid wil, je bedrijf als thought leader wil positioneren of leads wil genereren: met een marketingcampagne in samenwerking met Adformatie zet je je merk stevig op de kaart bij professionals werkzaam in de marketing, media, creatie en communicatie. We kijken graag samen met jou naar de beste aanpak om jouw marketingdoelstelling te realiseren.

Neem contact met ons op:

Robert de Vries
robert@adformatie.nl
06 - 29 55 09 77

Floris van Dam
floris@adformatie.nl
06 - 45 06 65 60

Shirley de Goeij
shirley@adformatie.nl
06 - 46 18 98 22 

Advertentiemogelijkheden en tarieven 2020
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw bedrijf, product of dienst te profileren op het Adformatie platform? Bekijk dan via deze link de mogelijkheden en tarieven voor 2020

Advertentievoorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op adverteren of promoties op Adformatie.nl zijn de Advertentievoorwaarden van toepassing. Een exemplaar van de Advertentievoorwaarden vindt u hier (PDF).

Advertentie