TGIF: Social Good Ideas

Reclamebureau Brandfighters geeft je een overzicht van de mooiste en effectiefste initiatieven van afgelopen week.

Awareness creëren rondom een probleem of vraagstuk vraagt om creativiteit. Reclamebureau Brandfighters geeft je een overzicht van de mooiste en effectiefste initiatieven van afgelopen week. Daar gaat ons reclamehart sneller van kloppen.

LoveDoctor 
In India heeft bijna 43% van de studerende meisjes tussen 16 en 24 wel eens te maken gehad met geweld of mishandeling in relationele sfeer. LoveDoctor.in is een Indiaas platform waar jongeren terecht kunnen met vragen over seks en relaties. Wanneer je de website bezoekt, opent direct een chat-venster om – anoniem – met de ‘LoveDoctor’ te chatten.

Peta 
Winkelaars in een winkelcentrum in Bangkok kwamen voor een verrassing te staan toen ze deze pop-up shop binnengingen. Prachtig uitgewerkt, maar bovenal effectief. 

Tweet from a prison 
In Italie proberen gevangenissen met een nieuw project, genaamd Tweet From A Prison vrouwelijke Gevangenen iets bij te leren over Social Media. Hoe zet je LinkedIn om straks je netwerk te vergroten en weer een baan te vinden of hoe Facebook bijvoorbeeld kan bijdragen aan het vinden van een nieuwe baan. Mooi initiatief.

Collecting dogs 
Collecteren 2.0. Even de creditcard er langs en je doneert een klein, maar fijn bedrag. Wij zien hier wel toekomst in! 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie