#TGIF - Thank God It's Friday!

De vijf filmpjes die je deze week gezien móet hebben!

Commercial

Of je nu houdt van met of zonder suiker, je bewust kiest voor natuurlijk gezoet of voor nul calorieën gaat: met Coca-Cola beleef je altijd speciale momenten. Bekijk hier de nieuwe reclame, vol momenten! Met wie deel jij je mooiste momenten?

Music

Ready for the weekend? Mac miller is dat in ieder geval wel en heeft samen met Miguel een nieuw nummer uitgebracht met de titel (hoe kan het ook anders): Weekend.

Short

Nu al de trailer van het jaar als het aan ons ligt: Suicide Squad! We moeten nog even wachten want op 5 augustus komt de film pas uit. Tot die tijd zullen we het met deze trailer moeten doen.

Animation

Deze animatie gaat over een meisje die heel graag het boek wilt wat iedereen heeft. Het enige verschil, het meisje is slechtziend. Hoe ziet zo’n meisje nou eigenlijk de wereld om haar heen? Dat was de vraag die John Mervin zichzelf stelde bij het maken van deze animatie, het resultaat zie je hier!

Misc

Damn, wat een lekkere meiden! Geraldine Kemper en Kim Feenstra, samen halfnaakt in een bed, meer hoeven we er niet aan toe te voegen. Bekijk hier de beelden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie