Absolut wil nachtleven veroveren met #AbsolutNights

De eerste uitwerkingen waren al te zien tijdens Amsterdam Dance Event.

Met bureau BL41 wil Absolut het domein visual technology claimen in het nachtleven. Met BL41 is een interactieve dansinstallatie ontwikkeld die bezoekers van verschillende clubs introduceerde met de limited edition-fles Facet van Absolut.

De activatie speelt in op het belangrijker worden van de visuele beleving van de bezoeker. Daarom organiseerde Absolut ook de Absolut Beamlab Bar. Hier kwamen verschillende visuele artiesten bij elkaar om te praten over de laatste ontwikkelingen in dit domein.

De installatie maakt gebruik van een kinect, beamer en speciaal ontwikkelde programma’s. Deze werd neergezet in clubs als AIR Amsterdam, Radion, Club Up, NYX, Supperclub en Canvas. De speciaal ontwikkelde visuals zijn door de bezoekers live te beïnvloeden door hun dansbewegingen. Van iedere danser werd een aftermovie gemaakt welke kunnen worden teruggevonden op de actiepagina

Absolut en BL41 zullen de komende periode vaker het thema visual technology gaan toepassen in het nachtleven met creatieve activaties.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie