AkzoNobel voegt video toe aan Flexa woondecoratie-app

Visualizer App behoort tot de meest bekroonde mobiele applicaties van de laatste jaren.

De Visualizer App werd twee jaar geleden gepresenteerd door Flexa en is inmiddels 10 miljoen keer gedownload. Met de applicatie kunnen gebruiker realtime zien hoe keuken, woon- of slaapkamer er in een andere kleur komt uit te zien. In de nieuwe release heeft het ontwikkelteam van AkzoNobel opnieuw verbeteringen aangebracht. De belangrijkste is de toevoeging van videotechnologie. Behave een foto kan de gebruiker nu ook een filmpje maken van de ruimte en deze een andere kleur geven.

Verder is een deelknop toegevoegd, om het nieuwe interieur eenvoudig te delen met contacten, terwijl de nieuwe functie Colour Picker helpt bij,  zegt David Menko, Global Marketing Directeur Decorative Paints Menko, &;het vinden van precies de juiste kleur verf die past bij dat kussen op de bank of dat ene schilderij&;.

De Flexa Visualizer App behoort tot de meest bekroonde mobiele applicaties van de laatste jaren. Zo werd de app in 2014 uitgeroepen tot de ‘Most innovative mobile app of the year’ tijdens de Britse IT Industry Awards. Afgelopen jaar pakte de app bovendien de eerste plaats in de categorie ‘Innovation of the Year’ tijdens de Digital Communications Awards in Berlijn, en won het een prijs voor de beste Fast Moving Consumer Goods-app tijdens de Trophées des Apps in Parijs.

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie