Angelina Jolie nieuwe gezicht van Guerlain

De Franse schoonheidsspecialist kondigt aan dat Angelina Jolie het icoon is voor de nieuwe Guerlain-geur voor dames.

Guerlain Parfumeur, het merk dat al sinds 1828 bekend staat als de Franse schoonheidsspecialist maakt bekend dat Angelina Jolie &;het icoon&; is voor de nieuwe geur voor dames. &;We creeren parfums voor de vrouwen die we bewonderen&; zegt Jacques Guerlain, de schepper van geuren als Shalimar, L&;Heure Bleue en Mitsouko. Thierry Wasser, de Master Perfumer van Guerlain, zegt door Angelina Jolie te zijn geïnspireerd bij het creëren van een geur &;die uitdrukking geeft aan het idee van de "tonen van een vrouw": de keuzes, de emoties en de dromen die de moderne vrouwelijkheid belichamen.&;

Het parfum is verkrijgbaar vanaf maart 2017.

De samenwerking tussen Angelina en Guerlain werd al in december 2015 in Cambodja overeengekomen, waar ze bezig was met het regisseren van haar film First They Killed My Father. De oorsprong zou echter liggen in een jeugdherinnering van Angelina: haar moeder hield van een poeder van Guerlain.

Angelina Jolie maakt films, is de speciale gezant van de Vluchtelingenorganisatie van de VN (UNHCR) en is mede-oprichter van het initiatief Preventing Sexual Violence (ter voorkoming van seksueel geweld). Ze zegt haar volledige salaris van de Guerlain-campagne aan charitatieve doelen te hebben gedoneerd.

Bron: ANP

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie