Bloemenbureau zet Whatsapp in voor delen advertentie

Exponential Interactive, een wereldwijde speler op het gebied van multi-screen oplossingen, heeft in samenwerking met UM voor de Lievelingsbloem campagne van Mooiwatbloemendoen.nl een uiting ontwikkeld waarbij Whatsapp is geïntegreerd.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Een van de mediadoelstellingen van de campagne mooiwatbloemendoen.nl betrof het aantal social shares op campagne-niveau. Om het sharen van de campagne extra persoonljik te maken en omdat Facebook en Twitter voor het sharen niet erg persoonlijk zijn, werd door mediaburau UM de Whatsapp social share button voorgesteld.

Na interactie met , een initiatief van Bloemenbureau Holland, wordt een video getoond die uitleg geeft over de campagne. Daarna kiest de consument ervoor om direct door te gaan naar de actie op Facebook of om en vriend(in) via een preset Whatsapp boodschap te attenderen. “De mogelijkheid om een campagne boodschap te delen is niet nieuw; delen via Whatsapp was voor ons de eerste keer. We zijn er trots op dat we dit voor Mooiwatbloemendoen.nl en UM konden ontwikkelen“, aldus Michiel van Turnhout, Country Manager Nederland.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie