CJP lanceert nieuw cultureel magazine C

Bijzonder fotografie en verhalen gecombineerd met 114 zomertips

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

CJP brengt vandaag een nieuw cultureel magazine uit: C.  In C. worden hoogwaardige fotografie en bijzondere verhalen gecombineerd met  114 zomertips. Deze zijn onderverdeeld in de thema’s festivals, expo, film, muziek, theater, lezen, lifestyle en reizen. C. wordt in een oplage van 15.000 verspreid en is gratis verkrijgbaar bij culturele hotspots, winkels en koffietentjes in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Het magazine richt zich op twintigers met een culturele interesse. De vormgeving is in handen van Maslow.

Jong talent

In C. krijgt aanstormend talent ruim baan, zowel voor als achter de schermen. Jonge journalisten en fotografen stellen nieuwe smaakmakers voor, zoals DJ/technoproducer De Sluwe Vos die dit jaar debuteert op het Awakenings Festival, actrice Abbey Hoes die naast een Gouden Kalf-nominatie rollen in Tirza en Feuten op haar CV heeft staan en singer/songwriter Eveline Vroonland. Het coverinterview is voor podiumbeesten Dio en Carolien Borgers. Sanne Vogel brengt een ode aan cultuur. Ook staan in C. 114 tips voor een topzomer.

Hoofdredacteur Harm Teunisse van CJP. &;Wat is er nou lekkerder dan op een terrasje te bladeren in een mooi magazine propvol toffe dingen om te doen? We hopen dat iedereen C. in z’n tas stopt en er de hele zomer plezier van heeft!&

Fotografie

Fotograaf Sophie van de Perre (House of Orange) is verantwoordelijk voor de covershoot. Sophie fotografeerde eerder voor Vice, liep stage bij Ryan McGinley in New York en was in 2013 een van de talenten van Moam& Foam.  Fotografieduo Tommy ’n Lance, bekend van hun indringende portretten van artiesten als Fink en The Boxer Rebellion en werk voor o.a. jeansmerk Denham, brachten de rubriek C.Ontdekt in beeld.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie