Classic FM krijgt 3 nieuwe online radiostations

Radiozender komt naast aanbod via kabel, internet en digitale radio nu met drie online themastations.

Het gaat om de nieuwe kanalen Chill Out, Opera en Soundtracks en ze zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag te beluisteren. Met de nieuwe stations hoopt de radiozender meer in te kunnen spelen op de behoefte van luisteraars om meer muziek uit 1 specifieke stijl te horen.

&;Om onze luisteraars meer keuze te bieden binnen de klassieke muziekniche, hebben we het Classic FM-platform uitgebreid met een aantal online substations’, zegt Kiki Klijn-van Leeuwen Boomkamp, Station Manager Classic FM. ‘We starten met deze drie verschillende muziekstijlen die erg geliefd zijn onder onze luisteraars.’

Het aanbod van Chill Out richt zich op ontspannen en rustgevende muziekstukken. Bij het substation Opera zijn de bekendste aria’s en koorwerken uit opera’s te horen van onder meer Puccini, Mozart en Verdi, maar ook bekende zangers als Rolando Villazón, Cecilia Bartoli en Luciano Pavarotti zullen gedraaid worden. Tot slot heeft Soundtracks, als vanzelfsprekend, klassieke muziekstukken uit allerlei films en series in het luisteraanbod.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie