Conferentie dmexco 2017 opent met lezingen in de lucht door Lufthansa

Lezingen stijgen voor het eerst letterlijk tot grote hoogte.

De pre-conferentie van dmexco zal voor het eerst op een hoogte van 33.000 voet plaatsvinden aan boord van Lufthansa FlyingLab. dmexco is een wereldwijd zakelijk en innovatieplatform voor de digitale economie. Met de vlucht LH 405 zal van New York naar Frankfurt worden gevlogen en tijdens het vliegen zullen verschillende sprekers het woord krijgen.

De presentaties zijn te volgens via een livestream en vragen kunnen worden ingestuurd voor de Q&A-sessie. Natan Edelsburg (medeoprichter Shorty Awards) zal demonstreren hoe social media het beste te gebruiken en Jon Collins (President Integrated Advertising Framestore) zal spreken over VR-campagnes. Cindy Chin (NASA Datanauts-lid) en David Meza (Chief Knowledge Architect NASA) zullen meer inzicht geven in onder andere de toekomst van ruimtereizen. Verder zal Youtuber Rachel Levin praten over haar bestaan als influencer.

Deelnemers van deze pre-conferentie zullen na aankomst in Frankfurt meteen naar Keulen worden gebracht met de ICE-trein. In Keulen zal op 12 september nog een openingsfeest plaatsvinden, voordat dmexco op 13 september daadwerkelijk van start zal gaan.

Torsten Wingenter, Senior Director Digital Innovation Lufthansa Group: ‘We zijn er erg blij mee om dmexco van een pre-conferentie te voorzien met Lufthansa Flyinglab. Met de sprekers aan boord zullen onze passagiers een unieke ervaring beleven op het gebied van digitalisering.’

Christian Muche en Frank Schneider, beiden dmexco: ‘Als een van de wereldwijde leiders op het gebied van evenementen over digitale economie, is het onze ambitie om bezoekers te voorzien van een fantastische ervaring in combinatie met een relevante, zakelijke sfeer.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie