Coqs d’Honneur voor Welsing, Prummel en Ter Haar

Het Genootschap voor Reclame (GVR) deelde maandagavond in Amsterdam weer verschillende Hanen uit.

Marc Oosterhout kreeg vanavond de Coq de Grand Honneur voor zijn verdiensten voor het vak. Hij is onder meer voorzitter van de VEA. Hij pleitte in Adformatie voor één groot platform voor creativiteit in Nederland.

De drie Coqs d&;Honneur (jaarprijzen) waren dit jaar voor Roel Welsing (Triodos), Astrid Prummel (FHV, ex-Adformatie) en Wesley ter Haar (Media Monks).

De Jonge Haan ging naar , assistant professor Political Communication aan de Amsterdam School of Communication Research (ASCoR) verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, die haar nominatie met succes verdedigde.

De Hanen zijn prijzen voor vakgenoten die het marketingcommunicatievak verder brengen. Naast hun inzet voor hun eigen baan/ hun eigen bedrijf, stimuleren zij kennis delen onder vakgenoten. Zij leggen de lat hoog en helpen ook nog anderen diezelfde lat te halen. Zij inspireren anderen, vaak door hun verhaal te doen in interviews en on-stage bij evenementen. Zij zijn vaak actief in diverse besturen, jury’s en andere groepen met mensen uit het vak.

Het GVR Hanendiner was bij BrandDeli in Amsterdam.

V.l.n.r.: Sanne Kruikemeier, Marc Oosterhout, Wesley ter Haar, Astrid Prummel, Roel Welsing, Willem van der Schoot

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie