Domino's introduceert 'Safe sound-scooters'

Domino’s Pizza introduceert vandaag Domino’s Safe Sound voor op hun - voorheen geluidsloze - elektrische scooters. Het idee werd bedacht door Indie.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Safe Sound is een alternatief motorgeluid dat medeweggebruikers waarschuwt en tegelijk een boodschap communiceert. Een stem vertelt in het ritme van een bromfietsmotor dat 'Dododododomino’s eraan komt en dat de pizza’s mmmmmmmmmmm lekkerrrrrrrr' zijn.

Domino's speelt hiermee in op het feit dat de afwezigheid van motorgeluid van elektrische voertuigen een probleem vormt voor de verkeersveiligheid. 'Aan de ene kant passen elektrische voertuigen volledig binnen het plan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aan de andere kant stopt maatschappelijke verantwoordelijkheid niet bij een lagere CO2-uitstoot. Verkeersveiligheid is minstens zo belangrijk', zo meldt het bedrijf. 'Een elektrische scooter mét geluid bleek de beste oplossing. Domino’s heeft er bewust voor gekozen om het geluid met humor te brengen. Pizza’s zijn fun en daarom is voor een vrolijke waarschuwing gekozen. Het geluid is wel degelijk bedoeld om toe te passen op alle elektrische Domino’s scooters.'

Zie en hoor hier de Domino's Safe Sound scooter

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie