Edelman verhuist op Zuidas naar 's werelds duurzaamste kantoorgebouw The Edge

Nieuwe onderkomen op steenworp afstand oude kantoor.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Edelman is per vandaag gehuisvest in The Edge aan de Gustav Mahlerlaan, op de Amsterdamse Zuidas, het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld volgens de Building Research Establishment (BRE), de wereldwijde beoordelaar van duurzame gebouwen.

The Edge is vrijdag officieel geopend. Het kenmerkt zich door duurzaamheid en een hoge mate van intelligentie door de toegepaste innovaties en technologie. Zo kan iedere medewerker de temperatuur en de lichtintensiteit boven zijn werkplek bedienen via een app op zijn smartphone. De beheerders van het gebouw gebruiken deze informatie voor het regelen van de temperatuur in de diverse ruimtes en het organiseren van schoonmaakwerkzaamheden.

Frisse start

&;We kijken er als team ontzettend naar uit om te starten in The Edge, zegt Annemieke Kievit, General Manager, Edelman. &;Hoewel we maar een paar honderd meter van ons oude kantoor zitten, voelt het als een frisse start. Dit vooruitstrevende, innovatieve en vooral prachtige kantoorgebouw zal ons inspireren nog creatiever werk op te leveren en biedt betere faciliteiten om samen te werken met collega’s en relaties.&;

De hoofdhiuurder van The Edge is Deloitte en naast Edelman zijn de andere huurders AKD, Salesforce, Henkel en Sandvik.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie