Eventbranche.nl doet hartstochtelijke oproep om geherlanceerde Gouden Giraffe te steunen

Nadat High Profile Events en CLC VECTA stopten met de organisatie, wordt de awardshow nu voortgezet door EventBranche.nl.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Gouden Giraffe Event Awards zijn terug. De prijs voor de beste zakelijke evenementen van Nederland gaat op zoek naar winnaars in 5 categorieën én het allerbeste evenement van Nederland. De vraag die de awardshow beoogt te beantwoorden luidt: ‘Wie organiseerde het meest effectieve live moment binnen haar marketing- en communicatiemix?’

De Gouden Giraffe Event Awards 2015|2016 zegt zich te willen manifesteren zich als impact award. ‘Het draait allemaal om de effectiviteit. Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering, maar onderaan de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie)?’

Tijdens de Gouden Giraffe editie 2015|2016 zijn er awards in de volgende 5 categorieën:

  • Relatie events
  • Brand events
  • Interne events
  • Congres/kennis
  • Beurzen: publieks- en zakelijke beurzen

Hartstochtelijke oproep
Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl roept de eventbranche op om het initiatief te steunen. Weikamp zegt dat hij de uitdaging om de award weer vlot te trekken niet is aangegaan om zijn eigen bedrijf in de spotlights te zetten, maar juist om de beste cases van de gehele branche onder de aandacht te brengen van marketing en communicatie Nederland. Weikamp: ‘Daar gaan wij ons heel hard voor inzetten, maar dan hebben wij wel uw steun nodig, want alleen samen kunnen we dat doel bereiken. Hoe u de Gouden Giraffe helpt en de branche in de spotlights zet? Schrijf uw meest impactvolle case in en laat Nederland zien hoe krachtig live is.’ Inschrijven voor de Gouden Giraffe Event Awards 2015|2016 kan .

Twee evenementen
De Gouden Giraffe editie bestaan uit twee live momenten:

  • Learn From The Best – 14 december 2015: Gedurende dit congres in de Rotterdamse Kuip zullen de genomineerden hun ‘best case’ live presenteren. Op het podium worden ze in een programma geïnterviewd over hun case, is de jury aanwezig en mogen zij net als de zaal hun vragen stellen en hun stem uitbrengen.
  • De Gouden Giraffe Awardshow – 12 februari 2016: Tijdens deze bruisende awardshow worden de winnaars bekend gemaakt van de vijf categorieën. Tot slot is er een alles overkoepelende prijs voor Het Evenement van het Jaar, een Gamechanger Award en een oeuvreprijs.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie