Festival OpenCo presenteert line-up met meest innovatieve bedrijven van Amsterdam

Meer dan 50 innovatieve Amsterdamse bedrijven, waaronder Tesla, Guerrilla en Uber, openen hun deuren voor het publiek op donderdag 15 mei.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Meer dan , waaronder Tesla, Guerrilla, Uber, Greetz, Paypal en ShareNL, openen hun deuren voor het publiek op donderdag 15 mei. De gastbedrijven, zogenaamde HostCo’s, delen hun verhaal op openhartige manier met geïnteresseerden, in hun eigen omgeving. OpenCo vond eerder plaats in New York, San Francisco en London. , die een indruk geven van 4 deelnemende bedrijven, zijn beschikbaar. 

OpenCo spreekt van een nieuwe manier om conferenties te organiseren: in plaats van een congrescentrum te vullen met deelnemers, die luisteren naar de verhalen van sprekers, vindt OpenCo plaats binnen de muren van de meest innovatieve start-ups en snel groeiende bedrijven.

Het idee is dat ondernemers, investeerders, maar ook jonge talenten en toekomstige leiders, een heel persoonlijk beeld krijgen van deze bedrijven, in hun eigen habitat. De ervaringen die bezoekers hebben zijn uiteenlopend; een kijkje achter de schermen van toonaangevende nieuwe bedrijven, oprichters die openhartig hun verhaal vertellen, zelfs prototypes die nog in ontwikkeling zijn. &;OpenCo biedt een persoonlijke, unieke en inspirerende ervaring van de innovatie economie.&;

OpenCo citeert vier van de deelnemende innovators.

Nalden, Co-Founder van WeTransfer en Gallery Present Plus:
“Wij doen mee aan OpenCo omdat wij heel erg voorstander zijn van het delen van kennis. Als we een ruimte als deze studio & gallery hebben, is het natuurlijk superfijn om mensen mee te laten kijken hoe wij dingen doen. Dan hoop je dat er synergie ontstaat.”

Patrick de Zeeuw, Co-Founder van Startupbootcamp Global:
“We love the initiative of OpenCo Amsterdam, because it gives business a sneak preview about what’s going on in all the fantastic technology-driven businesses in Amsterdam.”

Taco Carlier, Co-Founder van VANMOOF:
“Voor mij is OpenCo het creëren van onverwachte samenwerkingen en ontmoetingen. Wij hopen dat er bij OpenCo een interactie ontstaat met de bezoekers, over de toekomst van het stadsfietsen.”

Henk Janssen, CEO en Founder van Lightwell:
“We participate in OpenCo, because working together with other innovative companies, will make us advance in our work, and also help other people to advance in theirs.”

Praktische informatie
Bezoekers kunnen zich nu inschrijven op de website www.openco.nl waar ook alle informatie te vinden is over de deelnemende bedrijven. Plaatsen zijn beperkt. Naar verwachting zullen ongeveer 1.000 geïnteresseerden zelf hun programma en route samenstellen langs de HostCo’s. Tijdens de informele borrel aan het eind van de dag komen de bezoekers samen om ervaringen te delen en verbinding te maken.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie