Freelance collectief The Freeforce vernieuwt bestuur

Susanne van Nierop, Pascal Boogaert, Michel van Duyvenbode en Carlo Groot nemen het stokje over van Tim Voors en Taco Zuidema.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Na vijf jaar geven oud-bestuurders Tim Voors en Taco Zuidema het stokje door. Dat doen ze per 1 november. Mede-oprichter en oud-bestuurslid Pascal Boogaert keert na drie jaar afwezigheid terug op het oude nest als voorzitter. 

Terugtredend voorzitter Tim Voors: &;Het was fantastisch om vijf jaar te bouwen aan deze unieke club. We hebben mooie dingen bereikt, zoals onlangs nog met de Broodfonds-informatieavonden. Daar heeft vooral Taco Zuidema de afgelopen maanden heel veel energie in gestopt en niet zonder resultaat. Er zijn namelijk twee Broodfondsen uit deze informatie-avonden voortgekomen. We zijn dan ook heel blij dat het nieuwe bestuur verder gaat bouwen op deze collectieve kracht.&;

Nieuwe voorzitter Pascal Boogaert: &;Ik heb ontzettend veel zin om met deze nieuwe groep mensen The Freeforce voort te zetten. We hebben al diverse plannen voor het nieuwe jaar, waar we ook de leden meer bij willen betrekken.&;

The Freeforce is in 2010 begonnen als een onafhankelijke beweging om de beste freelancers uit marketing en communicatie een podium te bieden met een goed vindbaar profiel voor opdrachtgevers. The Freeforce heeft een professionele/sociale netwerkfunctie met als doel freelancers meer te laten samenwerken en elkaar de bal toe te spelen bij aanvragen van opdrachtgevers. Het collectief telt op dit moment ruim 100 leden die als freelancer werkzaam zijn in alle creatieve, productionele en operationele disciplines.

Het nieuwe bestuur wil in 2016 nog meer freelancers betrekken in de koers van het collectief en bij het ontwikkelen en realiseren van alle plannen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie