Premium

Lemz in AdAge 'Top 50 Most Creative People of The Year'

Mark Woerde, Chester de Vries, Bram Tervoort en Peter de Lange prijken op de door Amerikaanse creatieven gedomineerde ranglijst.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Lemz creatieven verkeren op de  in het goede gezelschap van onder anderen muziekster Pharrel Williams en Tesla oprichter Elon Musk. Uit de toelichting op AdAge blijkt dat de vermelding van Lemz voornamelijk is te danken aan de impact van de Sweetie campagne voor Terre des Hommes.

De &;Most Creative People&; is een Jaarlijks overzicht van creatieve denkers en doeners die actief zijn in uiteenlopende disciplines, van kunst en reclame tot entertaniment en technologie, popcultuur en mode. Bekende namen uit de reclame-industrie die in de lijst zijn vermeld, zijn o.a.: David Droga and Ted Royer (Droga5), Colleen DeCourcy en Susan Hoffman (Wieden en Kennedy), Mike Byrne (Anomaly) en het creatieve team van Forsman & Bodenfors

"Ik ben vereerd met deze plaats, zo tussen al die beroemdheden. Natuurlijk blijven die lofzangen op Sweetie lekker. Als ik terugdenk aan Sweetie dan voel ik vooral weer die enorm positieve kracht. Een kracht die we als creatieve sector hebben om echt het verschil te maken," reageert een blij verraste Lemz-voorman Mark Woerde.

Woerde benadrukt dat Sweetie mede tot stand is gekomen dankzij de samenwerking met diverse partijen. Hieronder het overzicht.

Brouhaha – decorbouw
Eyehear – visuals/animatie
JDBgraphics – visuals/animatie
Motek Entertainment - 3D productie
Brekel 3D – 3D character artist
Michiel van Iperen – 3D animator
Khitan Digital – 3D character artist
Code d&;Azur – techniek
MediaMonks – website productie
Soundcircus – geluid/muziek
Studio De Keuken – geluid/muziek
STORM post production – postproductie
Tetteroo Media – filmproductie

 

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie