Mark Berendsen maakt overstap van Google naar start-up

Mark Berendsen vertrekt na zeven jaar bij Google. Hij gaat per 1 mei aan de slag als managing director van start-up Starred.com.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Berendsen was als informal investor al sinds begin dit jaar betrokken bij de feedbacktool die bedrijven onderling inzetten voor het beoordelen van hun hun dienstverlening. 

Met  kan een bedrijf zijn relaties een mail sturen met een link naar een beoordelingsformulier waarop de ontvanger een vraag beantwoordt met een oordeel van een tot vijf sterren. Microsoft Advertising gaat dit systeem toepassen om feedback te vragen aan mediabureaus, adverteerders en andere zakelijke relaties in de reclamewereld. Er is een contract gesloten voor Nederland, België, Portugal, Zwitserland, Ierland en Oostenrijk. Improve Digital gebruik het Nederlandse systeem in vijftien landen en Spotify in Nederland en België.

De nieuwe directeur: &;&;Het internet maakt veel zaken transparant, vooral op het gebied van dienstverlening aan consumenten is dat sterk ontwikkeld. Op het terrein van feedback tussen zakelijke relaties (b-to-b) is echter veel meer inzicht mogelijk. Starred.com heeft de doelstelling om het platform te zijn dat feedback tussen bedrijven organiseert en waardevol maakt, zodat bedrijven een constant beeld hebben op feedback van hun zakenpartners en precies die onderwerpen kunnen verbeteren die waarde voor hun klanten toevoegen. Dat inspireerde mij om in te stappen bij Starred en te helpen het bedrijf naar de volgende fase te brengen.”

Berendsen was een van de oudgedienden bij Google Nederland. Hij was sinds 2008 lid van het managementteam en verantwoordelijk voor de businessrelaties met bureaus. Daarvoor was hij commercieel directeur bij Sky Radio Group. Eerder werkte hij ook voor Endemol en RTL.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie