Media Future Week haalt toptalenten Nederlandse Hogescholen naar Hilversum

Media Park gastheer vijfde editie Media Future Week.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van 20 tot en met 23 april organiseert – samen met een aantal Hogescholen – de vijfde editie van de . Na het succes van 2014, vindt het event wederom plaats op het Media Park in Hilversum.

De beste 120 studenten

De deelnemende Hogescholen – Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, HKU en NHTV – selecteren hun beste mediastudenten om mee te doen aan het programma. Wimar Jaeger, wethouder media van gemeente Hilversum: ‘In de mediastad horen de beste 120 studenten – de aankomende mediaprofessionals – als geen ander thuis. De mediastad kan veel van hen leren over de ‘thrill’ in de media van nu.’

De Media Future Week moet deelnemers naar een hoger niveau brengen in hun vakgebied en de relatie versterken tussen het onderwijs en de media-industrie. De deelnemers worden tijdens een intensief programma uitgedaagd om na te denken over grote mediatrends en wat dit betekent voor hun vakgebied.

Het programma bestaat voornamelijk uit lezingen van (inter)nationale sprekers en 50 uur aan co-creatie sessies. Elke dag werken multidisciplinaire teams aan crossmediale cases uit het bedrijfsleven. Aan het einde van de week worden de oplossingen aan de bedrijven gepresenteerd.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie