Microsoft en Salesforce.com kondigen strategische samenwerking aan

Samenwerking gericht op nieuwe oplossingen en mobiele ervaringen voor wederzijdse klanten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Microsoft en Salesforce.com kondigen een wereldwijde, strategische samenwerking aan, waarbij salesforce.com &;s CRM-toepassingen en -platform worden geintegreerd met Microsoft Office en Windows.

Voorwaarden van de overeenkomst werden niet bekendgemaakt.

&;We zijn verheugd samen met salesforce.com klanten te helpen succesvoller te zijn in een wereld waarin cloud en mobile domineren&;, zegt Satya Nadella, CEO van Microsoft. &;Samen zullen we nieuwe oplossingen leveren die de klantinzichten van Salesforce koppelen aan de cloud-productiviteit van Office 365, het cloud-platform van Azure en de mobiliteit van Windows.&;

De bedrijven hebben de volgende allianties bedacht:

Het platform van Salesforce1 wordt geintegreerd in Windows en Windows Phone 8.1, zodat je vanaf je Windows apparaat toegang krijgt tot Salesforce. Een eerste voorbeeld hiervan moet in de herfst van 2014 beschikbaar zijn, met algemene beschikbaarheid in 2015.

Koppelingen tussen Salesforce en Office 365, om Office-inhoud te delen en te bewerken met Office Mobile, Office voor iPad en Office 365. Verder zullen gegevens vanuit Salesforce verbonden worden met Excel en Power BI for Office 365.

Daarnaast zullen OneDrive voor Business en SharePoint Online beschikbaar zijn als geïntegreerde opslagmogelijkheden voor Salesforce.

Gebruikers zullen Salesforce en Outlook gecombineerd kunnen gebruiken via een nieuwe Salesforce App voor Outlook.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie