The Next Web Europe 2016 wordt conferentie van een week

Met de uitbreiding moet de Amsterdamse conferentie 20.000 bezoekers kunnen ontvangen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op de 2016-editie van – die plaats zal vinden van 24 tot 28 mei 2016 – komen toekomstige technologische ontwikkelingen, marketing en innovatie uitgebreid aan bod. Het event zal geheel in festival-stijl worden gehouden en plaats bieden aan 20.000 tech-professionals, durfkapitalisten en ondernemers.

StartupDelta-programma
Het besluit om de conferentie te veranderen valt samen met de initiatieven van Neelie Kroes en haar om de vruchten te plukken van de groeiende mogelijkheden die zowel Amsterdam, als Nederland bieden om één van Europa’s beste broedplekken te worden voor technologie, startups en talent.

De conferentie zal plek bieden aan tien verschillende podia en ruim 500 exposanten. Er zal een muziekprogramma zijn en bezoekers kunnen deelnemen aan meerdere ‘fringe’ events en masterclasses. Ook zal The Next Web, samen met StartupDelta en Startup Amsterdam, een ‘downtown-programma’ organiseren met verschillende tech-gerelateerde evenementen in het centrum van Amsterdam.

Neelie Kroes, voormalig Eurocommissaris voor de Digitale Agenda en momenteel Startup-gezant voor StartupDelta, zegt: &;De Nederlandse voetafdruk in de startup-industrie groeit snel en we nemen enorme stappen om koploper van Europa te worden in startup-ecosystemen. Volgend jaar zal Amsterdam het grootste startup-festival ter wereld organiseren. Daarbij vertrouwen wij op de succesverhalen van eigen bodem, zoals The Next Web Conference, dat zijn vermogen heeft bewezen om de internationale tech-gemeenschap samen te brengen.&;

Boris Veldhuijzen van Zanten, mede-oprichter en CEO van The Next Web: &;De afgelopen tien jaar stonden we bekend als een organisatie die een van de meest gastvrije en intieme tech-events organiseert. Maar we zagen ons publiek ook uitbreiden en veranderen. Vandaag de dag is tech namelijk niet langer een aparte industrie, maar is het een belangrijke en relevante factor in elke industrie.&;


Neelie Kroes op The Next Web Europe 2015.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie