Niet weten waar je naartoe gaat met KLM

KLM biedt vanaf maandag 28 april zes weken lang honderd 'Mystery tickets' aan.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Voor de meer avontuurlijk ingestelde reiziger, komt KLM met Mystery tickets. Wekelijks worden vijf topbestemmingen in Europa geselecteerd waar klanten voor €99 naar toe kunnen vliegen. Bij aankoop weet de klant nog niet naar welke van de vijf bestemmingen de reis gaat. Niet voor mensen die niet van een verrassing houden dus.

Klanten kunnen via iedere maandag van negen uur ’s ochtends tot twaalf uur ’s nachts Mystery tickets boeken voor het eerstvolgende weekend. Op dinsdag laat KLM de klant weten naar welke bestemming de reis gaat en op vrijdag vertrekt de vlucht vanaf Schiphol. De terugvlucht naar Amsterdam vindt op maandag na 10.00 uur ‘s ochtends plaats. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

KLM komt de avontuurlijke boekers tegemoet met de &;Ask a Local-service&;. Omdat zij weinig tijd hebben om de reis voor te bereiden, biedt KLM de Mystery ticket-boekers de mogelijkheid om tijdens het verblijf via WhatsApp restaurant-, uitgaans- en andere reistips te vragen aan een inwoner ter plaatse.

Minder verrassend is dat KLM op maandag 28 april al bekend heeft gemaakt dat  de reeks wordt afgetrapt met tickets naar Oslo, Göteborg, Genève, Warschau en Barcelona. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie