Plus introduceert nieuw winkelconcept

Na succesvolle Briljant-formule wordt deze verder ontwikkeld.

Vers

Goed eten staat centraal in de nieuwe winkelbeleving van de supermarkt. Het nieuwste concept opent vandaag bij Plus Koot in Abcoude. 400 nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment en een deel hiervan wordt vers in de winkel bereid.

Het vers bereiden van voedsel gebeurt in de zogenaamde Makerij. Verder is het nu ook mogelijk om niet alleen de boodschappen te scannen, maar ook zelf af te rekenen via Selfpay. Daarnaast biedt Plus Koot een ophaalpunt en thuisbezorgservice aan.

Onderscheidend

‘Ik ben enorm trots op de nieuwe Plus-formule’, zegt Jan Brouwer, algemeen directeur van Plus. Volgens Brouwer past een moderne winkel met nadruk op verse producten, een ruime opzet en een dominant actieaanbod goed bij de huidige strategie.

‘Bovendien versterkt het ons onderscheidend vermogen van lokale ondernemers die onze consumenten goed kennen en zeer actief zijn in hun lokale markt. We verwachten dan ook dat deze nieuwe formule zorgt voor een nog betere winkelbeleving, sterkere klantrelatie en omzetgroei, als vervolg op onze huidige succesvolle koers.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie