RTL verlaagt abonnementsprijs Videoland

Een abonnement op Videoland kost voortaan € 8,99 in plaats van € 9,95 per maand.

De video-on-demand-dienst Videoland past haar prijzen aan. RTL Nederland verlaagt de prijzen van een abonnement op Videoland met 96 eurocent; van 9,95 euro naar 8,99 euro. Ter vergelijking, concurrent Netflix (vooral bekend van House of Cards) vraagt voor een Basic abonnement 7,99 per maand (9,99 en 11,99 voor respectievelijk Standaard en Premium abonnement) en HBO (bekendste productie Game of Thrones) brengt 14,95 euro in rekening voor een maandabonnement.

Los van de prijsverlaging laat RTL Nederland ook weten dat het in 2016 met onder meer nog zeven nieuwe Nederlandse dramaproducties komt. RTL Nederland: &;Videoland is het nummer één VOD-platform als het gaat om series en films van eigen bodem. "Zwarte Tulp seizoen 2", die op vrijdag 6 mei wordt gelanceerd, de gloednieuwe series "Weemoedt" en "Nieuwe Tijden", én "Nieuwe Buren seizoen 2" komen dit kalenderjaar nog online. Daarnaast wordt gewerkt aan drie nieuwe producties, zowel vervolgseizoenen van hitseries als nieuwe titels, waarover Videoland in een later stadium naar buiten treedt. In 2017 volgen meer nieuwe producties.&;

Ook zegt RTL Nederland dat Videoland een groot aantal internationale titels biedt, zoals het derde seizoen van de populaire Amerikaanse misdaadserie The Blacklist en The Wolf of Wall Street. Meer value for money moet de groei van abonnees bij Videoland verder doorzetten in 2016, zegt de exploitant.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie