Samsung kiest Yourzine voor Europese CRM campagne

Het Nederlandse dialoogmarketingbureau Yourzine gaat Samsung Europe ondersteunen bij de uitrol van CRM campagnes in tenminste dertien landen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

 werkt al voor Samsung sinds begin 2013, toen het werd gevraagd om Samsung Benelux te ondersteunen bij het creëren en implementeren van een op consumenten gerichte CRM strategie. In mei dit jaar volgde de uitnodiging om Samsung Europe te helpen bij de uitrol van de eerste Europese CRM campagnes en inmiddels is besloten om die samenwerking voort te zetten.

Dit wil zeggen dat het Nederlandse dialoogmarketingbureau Samsung Europe gaat ondersteunen bij de uitrol van CRM campagnes in tenminste dertien landen. Volgens Nick Mills, senior European Digital Marketing Manager bij Samsung Europa, was de succesvolle trackrecord met Samsung Benelux aanleiding was om de samenwerking uit te bouwen naar Europees niveau. ‘Yourzine kon hierdoor de eerste Europese CRM campagnes succesvol laten verlopen in dertien landen binnen de vereiste termijnen. Ze bewezen flexibel en schaalbaar te zijn bij het inzetten van het grote aantal nieuwe campagnes door heel Europa.’

Menno van de Meulen, account director bij Yourzine, is verheugd over de samenwerking: “We hebben niet alleen een groot aantal Europese CRM campagnes in korte tijd ontwikkeld en uitgevoerd, maar ook de eerste stappen gezet richting een ´share-and-learn´ omgeving in de vorm van een Samsung CRM Centre of Excellence. Deze omgeving maakt het voor Samsung Europa mogelijk om crm ervaringen en best practices te delen met Europese dochterondernemingen, om zo gezamenlijk het crm best practices leiderschap te versnellen in elk van de deelnemende Europese landen.’

Yourzine maakt onderdeel uit van de Lectric Groep. Andere klanten zijn onder andere Albert Heijn, Hema, V&D, De Efteling, IKEA, Triodos Bank, Unicef en Ziggo.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie