Shell laat verscheidenheid werkzaamheden zien middels giga steigerdoek

Een fotocollage van meer dan 2 duizend vierkante meter met beelden van medewerkers en hun diverse werk siert het Shell-hoofdkantoor in Den Haag.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Shell-medewerkers tonen hun werk op wat &;het grootste steigerdoek van Nederland&; genoemd wordt. Dat doen zij op een fotocollage van meer dan 2 duizend vierkante meter dat vanaf donderdag het monumentale gedeelte van het Shell-hoofdkantoor in Den Haag siert. Het door BrandBase gecreëerde grootste steigerdoek van Nederland dient de verscheidenheid aan werknemers en hun werkzaamheden bij het energiebedrijf te tonen.

Het steigerdoek van maar liefst 2.064 m² is geplaatst aan de voorzijde van het oudste deel van het hoofdkantoor van Shell aan de Carel van Bylandtlaan in Den Haag. Het rijksmonument wordt de komende periode gerestaureerd, zodat het voor de toekomst blijft behouden.

De collage toont beelden van een geoloog die de ondergrond in kaart brengt tot een onderhoudsmonteur op de raffinaderij, en van een tankwagenchauffeur die brandstoffen aflevert tot een laboratoriummedewerker die innovaties test. De hoofdrolspelers op het doek zijn allemaal werknemers van Shell. In totaal hebben 170 medewerkers van verschillende disciplines meegewerkt om een zo volledig mogelijk beeld van alle activiteiten te tonen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie