Werkverkeer: Goud Uberconnected, Farma Volat, C2B

Wie zijn de movers & shakers van de afglopen week?

Met negen nieuwe collega’s groeit Goud Uberconnected verder door in het Olympisch Stadion.

De nieuw begonnen medewerkers zijn respectievelijk (v.l.n.r.): Patriek Paap (Office Manager); Maria Carrilero (DTP Vormgever); Serge Druiven (Digital Producer); Jos van Moerkerk (DTP-er); Thomas Aberson (Art Director); Dick Bos (Art Director); Michiel Wichman (DTP Vormgever); Marja Borkus (Traffic Manager) en Judith Hartog (Copywriter).

Om aan al die mensen een plek te geven, heeft het bureau inmiddels ook een nieuwe kantoorruimte in het Stadion betrokken. Naast de nummers 6 en 7 opereert Goud Uberconnected nu ook vanuit nummer 39. 

Niek Jansen en Sten Senders zijn als creatief duo in dienst getreden bij de Eindhovense vestiging van Fama Volat. Ze komen rechtstreeks vanuit hun opleiding het team versterken en zullen aan de slag gaan voor Bavaria, KETEL1 en Schiphol Amsterdam Airport. 

Amy van der Plas verruilt Center Parcs voor social marketingbureau C2B. Bij C2B zal Van der Plas leiding geven aan het social content-team en deze afdeling verder uitbouwen. Bij Center Parcs was Van der Plas manager social media en verantwoordelijk voor alle content voor Nederland, België en Duitsland.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie